;)

hej hopp gummisnopp :P
har så jävla tråkigt nu , märks det? :P nämen fundera på att hyra en film å sen ringa en polare :D imorn blir det kul iaf :D då ska de röjas ;)

lever livet nu :)

image1
Hej på er alla söta!

Sitter här å tänker, tänker tillbaka si sådär 1 år.. vad gjorde ja då? Jo ja levde ett rent helvete fyllt med ångset, gråt och hat! Och nu har det gått exakt 1 år och vad gör jag nu? Jo jag lever ett liv fyllt med glädje, hopp och kärlek! :)

Vill med dessa ord bara förklara att alla ni kan lyckas! Tro mej! Jag trodde själv aldig att jag skulle kunna äta vissa maträtter som jag äter idag, och inte heller trodde jag att jag skulle kunna sluta att tvångs träna etc. Men det går, jag är ett levande bevis för det! :) Så jag hoppas med hela mitt hjärta att ni tror på mej även om det kan kännas hopplöst, för det vet jag att det gör i en sådan situation, men glöm alldrig att har ni varit så pass starka att ni kunde sluta äta, så kan ni ta me fan bli lika starka och börja äta! Det finns ett liv , ett liv fyllt med glädje, skratt och god mat och varför missa det?

// Ta hand om er alla å kämpa på så kommer ni lyckas, precis som jag gjorde! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0