VILL HA NU!

image16

image15

image14

Barnvaktsjobb! :D

har nu suttit barnvakt åt 2 söta killar på 3 och 4 år :) fick jobbet i Lördags och idag var första kvällen :)
Dom är ju så söta, fick läsa en massa sagor bla. ( Alfons Åberg ;), barndomsminnen kom upp :)! Sedan var det dags att leka med leran, gjorde massa olika figurer.

image13

Sedan så sa ena av killarna om jag kunde lova att hämta dom på dagis och lämna :) guu va söta dom e, de e klart ja ska göra det! Sedan när jag skulle gå fick ja en bamsekram!
Och på denna lilla stund så fick jag 120 spänn, snacka om bra!

Hejdå!
Är trött nu :P ska slagga snart, det tar på krafterna att passa barn!

god mat, shopping och kryssning, faan va ja längtar!

idag har man vart med mammsen och shoppat ;) har bivit bortskämd idag :P mammi fick nått jävla ryck och så fort ja sa att den vill ja ha så la hon ner den i korgen :D kanske beror på att de var ett tag sen hon shoppade och gav mej något ! Har ju inte haft pengar till det på länge =( men nu så kom ju lönen och pappsen fick nog hyffsat bra denna månad, för annars hade det aldrig gått =/

aja sedan käkade vi lucnh på ett mysigt cafe, jag åt världens    godaste bulgursallad med parmaskinka, brieost och limesås! guu va gött det va! Mammi tog lasagne, så gott ut det me!





image11

Å efter lunchen bokade vi kryssning till min 18-års dag :D fick en kryssning för 50 spänn för 4 personer, snaccka om kap ;) haha.. Nu kan man verkligen njuta av spriten och maten ombord ;)
Så nu ska det firas med dunder å brak!
*Längtar*

image12

Smilla kom till jorden! Moster :D

nu har man äntligen blivit moster :) e så glad :D åå ska åka ner så fort ja kan å hälsa på sötingen :)
å de blev en lite tjej, Smilla heter hon ;) ska lägga upp en bild här nedan!



image8

visst e hon söt! :D åå ja ska skämma bort henne, moster ska köpa massa fina saker och gå till alla parker som finns :D love you sötnos! <3

LYX TÄVLING!!

Missa inte denna chans att vinna en "Goodie-bag" värd hela 1500 kr! Denna chans kan man ju inte bara missa ;) så va me och tävla vettja ;) !!

image7Klicka här:

moster snart, hoppas ja!

faan va ja  e orollig nu =S syrran skulle ha fått barn för 1 ½ veckan sen.. och nu har jag försökt få tag på henne via mobilen men får inget svar =/ fattar ju att hon åkt in, men henke kan ju faktiskt ringa! Fattar ni inte att vi blir oroliga!


image5

kolla in ;)

image4

önskar....



Faan va jag längtar till julen nu :D kan inte fatta att det snart bara är 1 månad kvar 1 MÅNAD!!! Snacka om att tiden går fort! ;)
Satt och funderade på vad jag skulle kunna tänkas önska mig i år, men vet du vad, jag önskar inget speciellt längre, det viktiga är inte att få en massa saker utan för mig handlar det mer om att hela familjen mår bra! Så min önskelista för i år blir enkel :) 

*  Kära tomten jag önskar att hela min familj + JAG får ett underbart år och kan dra ett streck över allt skit som varit!
SNälla Snälla gör så att min önskan blir sann <3

image3

Låten <3

Älskar den här låten! <3

RSS 2.0